top of page

Over ons 

Toen de Funko Pops! op de markt kwamen was ik gelijk fan en begon direct mijn eigen verzameling aan Funko Pops!. Mijn aller-allereerste pop was van Batman. Ik ben namelijk van kleins af aan al een groot van van DC Comics Batman. 

Ik wilde graag mijn eigen blijdschap en hobby delen met mensen om mij heen. En stiekem ook enthousiast maken om zelf Funko Pops! te kopen. Er zijn namelijk veel verschillende Funko Pops! van series, games, films, muziek en sport. Denk aan Star Wars, The Lord of the Rings, Rock Legends, The Mandalorian, NFL, Harry Potter, Destiny, Cyberpunk 2077, Overwatch, Marvel en vele andere Pops!

Bedenk een character of personage in je hoofd en er is wel een Pop! van te vinden. Momenteel zijn er dan ook duizenden verkrijgbaar en dit groeit elke dag! 


Iedereen kan dus wel iets vinden wat bij ze past en door de vele verschillende edities vind ik het leuk om te verzamelen. Ik ben dan ook een Funatic! en kwam zo in contact met vele andere Funactis. Op deze manier begon ik met ruilen, in- en verkopen van Funko Pops! Zie daar het ontstaan van de webshop zelf. De naam van de webshop is een langer verhaal dat ik je heel graag uitleg in de Blog on Wheels!

Ben jij een echte Funko verzamelaar? Dat zit je bij ons goed. Er komen regelmatig nieuwe Pop! figuren in ons assortiment en met de pre-orders ben jij de eerste! Ook out-of-the-box (OotB) collectors zijn welkom! Met onze uitverkoop haal je al een Pop! vinyl figuur vanaf € 4,99. Dat is wel een heel kleine prijs!
Maar ook echt heel klein. 

 

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van de laatste Pops!, acties en het laatste nieuws! Heb je een vraag of staat je Funko Pop! hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon