top of page
Zoeken

2021 San Diego Comic-Con / Funko Virtual Con

Bijgewerkt op: 8 jul. 2021


Momenteel worden er nog weinig grote evenementen georganiseerd i.v.m. Covid-19 en moeten we het doen met digitale evenement. Zo ook de aankomende 2021 Funko San Diego Comic-Con (SDCC).


Net als bij elke Con komt Funko dan met een grote voorraad exclusief Pop! vinyl figuren en bieden hiermee toch nog iets tastbaars voor de verzamelaars en Funatics. SDCC heeft al bevestigd dat het evenement van 23-25 juli het tweede jaar van San Diego Comic-Con@Home zal zijn. Oftewel digitaal.


Bovendien heeft SDCC de persoonlijke Comic-Con Special Edition gepland voor 26-28 november. De verwachting is echter dat het hoofdevenement in de zomer van 2022 weer in levende lijve zal zijn.


Zoals het hele jaar het geval is geweest, zou Funko met een Virtual Con-evenement komen waar Pop! figuren online beschikbaar worden gesteld door Funko en via specifieke retailers. Houd dus je mail in de gaten!


2021 Funko San Diego Comic-Con exclusives Pop! figures

Het lijkt erop dat de virtuele SDCC-release officieel FunKon 2021 gaat heten, met online verkoop en een persoonlijk evenement in de Funko Hollywood-winkel in de eerste week van augustus. Funko heeft niet bevestigd of dit een apart evenement is naast SDCC of een volledige vervanging. Daar gaan wij nog even op letten.


Wel hebben we al een kleine inzicht van de Pop! vinyl figuren die we zouden kunnen verwachten.


Er gaan geruchten dat er een 2-Pack komt van Batman & The Joker en nieuwe Pop! van o.a. My Hero Academia, Sumurai Jack, Pokemon, The Simpsons, Tokidoki, Demon Slayer en nog meer die nog aangekondigd moeten worden.

Wij zijn benieuwd welke jij in huis zou halen.

33 weergaven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon