top of page
Zoeken

Ben je er klaar voor? Funkoween komt eraan! Met een Funko Win-actie!


Funko on Wheels viert Funkoween. Maakt Halloween nog leuker.

Het is bijna zover…Halloween! Of nog leuker: Funkoween! Funko viert het feest dit jaar door nieuwe spookachtige Funko Pops! vinyl figuren uit te brengen om Funatics enthousiast te maken voor de angstaanjagende festiviteiten. Al in mei kondigen ze meer dan 40 verschillende series aan! En wij hebben een speciale win-actie voor Funkoween 2021.


Verspreid over 5 dagen hebben ze al veel kenbaar gemaakt wat er aan gaat komen voor Funkoween. De kans is ook groot dat vlak voor of tijdens Funkoween er nog meer wordt uitgebracht. Ze hebben al aangekondigd dat ze samen met Disguise Inc. een nieuw product op de markt brengen, namelijk Funko Mask. Laten we daar alvast mee beginnen.


Nieuw: Funko Masks

Het is precies wat je bij de naam zou voorstellen. Het zijn oversized maskers die lijken op de hoofd van een Funko Pop! Dit jaar nog met enkele, maar in de volgende maanden na Funkoween zullen er steeds meer Funko Masks komen. Het is echter nog niet bekend of ze naar Europa komen.


Funko Pop! Killer Klowns From Outer Space

Wij halen ze uit de kast speciaal voor Funkoween: Killer Klowns From Outer Space! Een jaren 80 film waarbij een vreemd gloeiend circustent land op aarde. De Killer Klowns zorgen vanaf dat moment voor onrust en pakken iedereen op een hilarische wijze!Funko Pop! Disney: Mickey Mouse & Minni Mouse

Disney's meest bekende stel: Mickey en Minni Mouse. En ze zijn helemaal klaar voor Halloween. Mickey als vampier en Minni als een heks vliegend op een bezem! Haalo deze leuke Pop! Halloween in huis om Funkoween dit jaar in stijl te vieren!

Fuko Pop! vinyl figuren van Mickey en Minni Mouse in een speciale halloween uitvoering

Funko Pop! Vincent Price

Hij verscheen in meer dan 100 films en is het meest bekend om zijn werken binnen het horrorgenre. Het is meneer Vincent Price! Verwelkom de legendarische acteur in je horrorcollectie als Funko Pop! vinyl figuur van Vincent Price.

King of horror Vincent Price in Pop! vorm voor Funkoween 2021

Funko Pop! IT: Pennywise

Clowns en horror, ze gaan hand in hand! Zo ook de engste clown die wij ons kunnen bedenken: Pennywise van de film IT uit 2017. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de eerste helft van het gelijknamige boek van Stephen King uit 1986. Elke horrorfan moet haast wel een Pop! Pennywise in de collectie hebben.

Funkoween reclame met Pop! Pennywise die een boot vast houd en 1 met een ballon

Funko Pop! Zombieland

Speciaal voor Funkoween hebben wij ook Zombieland weer in de collectie gehaald. De Zombieland Pop! bevat vier figuren, namelijk: Tallahassee (Woody Harrelson), Columbus (Jessie Eisenberg), Wichita (Emma Stone) en Bill Murray. Als je veel geluk hebt, ontvang je de figuur van Bill Murray als Chase.


Een Funkoween win-actie! Als eerste een Funkoween exclusive!

Speciaal voor Funkoween hebben wij een win-actie! bij Funkoonwheels.nl, de leukste en voordeligste Funko Pop! Shop van Nederland en België! In oktober krijgen de winnaars speciale toegang om als eerste de Funkoween Pop! te kunnen kopen.

Meer informatie volgt.


Benieuwd naar de volgende Funkoween Pop! vinyl die uit komen voor Halloween 2021? Volg ons dan op Facebook en Instagram voor de laatste nieuws, acties en leuke weetjes over Funko Pop! vinyl figuren.25 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series