Zoeken

De formaten van de Funko Pops!

Bijgewerkt op: 8 jul. 2021


Bij het betreden van de wereld van Pop! en Funko-verzamelobjecten, kan het voor een beginnende Funaticus overweldigend zijn om alle verschillende soorten, maten en versies van producten te zien. Hier is een overzicht van de productnamen die aan Funko-producten zijn gekoppeld en hun verschillende maten en varianten. We hopen dat dit nieuwe Funatics zal helpen bij het betreden van de Funko Family-gemeenschap van verzamelobjecten.

Niet elke Funko-serie of -collectie heeft alle onderstaande maten en / of varianten, maar velen hebben er tenminste één. Laten we eens kijken naar de termen die maatvariaties van Pop! producten.

BIG-IN-BOX

Standaard Pops! zijn ongeveer 10 cm hoog: al kunnen Pops! in grootte variëren. Figuren die 12 cm of groter zijn (maar nog steeds onder de 15 cm) worden beschouwd als "big-in-box", omdat ze nog steeds worden verpakt en verkocht als standaardformaat Funko Pop!. Voorbeelden zijn: Pop! Finn van de the Star War set

SUPER

Dit is de term die wordt gebruikt om aan te geven dat de figuur 15 cm lang is. Super Pop! figuren zijn onder meer: ​​Pop! Rubeus Hagrid uit de Harry Potter-collectie, Pop! Jade Shenron van de Dragon Ball Z-set en Pop! Eva Unit 01 (Bloody) van de Evangelion-collectie.