Zoeken

De naam: Funko on Wheels

Bijgewerkt op: 27 jul. 2021


Funko on Wheels? Waar komt dit vandaan en wat moet ik mij hierbij voorstellen?

We vertellen graag ons verhaal wat onze plannen zijn met Funko on Wheels.


Zelf ben ik een fan van Funko Pops! Ook wel een Funatic binnen de Funko Family-community. Samen met vele anderen ging ik op zoek naar specifieke Funko Pops!. Veel fysieke winkels waren er niet en soms bij een Spellenwinkel zag je in een hoekje wat Funko Pops! staan. Maar die ik zocht moesten vaak online besteld worden. Dat kon anders!


Ik begon zelf met het in- en verkopen van Funko Pops! met een sterke focus op de iets exclusievere edities. Mijn hobby werd steeds groter (mijn collectie ook) en op een dag besloot ik een webshop te beginnen. Maar dan nog een naam...de meest voor de hand liggende was al bezet.


Geregeld bezocht ik ook de markten, conferenties en Food Truck festivals. Daar kwam het idee om in een kleine truck de Pops! te verkopen. Ik zag het al helemaal voor mij met de heldere kleuren, leuke details en het heel makkelijk en mooi kunnen uitstallen. Funko on Wheels is geboren!


Wij willen namelijk ons makkelijk kunnen verplaatsen door heel Nederland en naar conferenties kunnen gaan zoals Dutch Comic Con of Animecon. Hoe mooi zou dat zijn? Naar binnen rijden, klep open, muziekje aan en klaar!