top of page
Zoeken

De Spooktober actie! Win 2 toegangskaartjes voor Walibi Fright Night bij Funko on Wheels!

Bijgewerkt op: 27 okt.


2023 Spooktober winactie bij Funko on Wheels

Deze actie is voorbij. De winnaars zijn bekend en hebben hun prijs ontvangen.

Klik hier voor de top 3!


De herfst is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor de meest spookachtige maand van het jaar: oktober! Bij Funko on Wheels zijn we net zo enthousiast als jij en daarom hebben we iets bijzonders voor je in petto!


We presenteren met trots onze Spooktober Actie van 2023, waarbij je de kans hebt op mooie Funko prijzen. Met als hoofdprijs: 2 toegangskaartjes voor de angstaanjagende Walibi Fright Night op zaterdag 28 oktober. Bereid je voor op een nacht vol schrik, spanning en plezier!


Hoe kun je meedoen?

Het is eenvoudig om deel te nemen aan onze Spooktober Actie en kans te maken op deze geweldige prijs. Volg gewoon deze stappen:


Stap 1: Haal je favoriete Funko product tevoorschijn dat past bij het thema van Halloween, Horror of Thriller. Dit kan een karakter zijn uit je favoriete horrorfilm, een enge schurk, of zelfs een iconisch personage uit een spannende thriller.


Stap 2: Laat je creativiteit de vrije loop! Creëer een griezelige Instagram post met je Funko product in de hoofdrol. Dit kan van alles zijn, van het nabootsen van een beroemde filmscène tot het maken van een miniatuurdiorama dat je de rillingen over de rug doet lopen. Of je nu besluit te cosplayen als je favoriete horrorheld of een andere creatieve benadering kiest, zorg ervoor dat je post de Halloween-sfeer ademt.


Stap 3: Plaats je angstaanjagende creatie op Instagram, maar zorg ervoor dat het een gewone post is en geen verhaal. Vergeet niet om @FunkoonWheels te taggen in je post en ervoor te zorgen dat je ons Instagram-account, @FunkoonWheels, volgt.


Stap 4: Deel je griezelige meesterwerk tussen 30 september 2023 en 21 oktober 2023, uiterlijk om 23.00 uur.


En dat is alles! Door deze stappen te volgen, maak je automatisch kans om de hoofdprijs te winnen: 2 toegangskaartjes voor Walibi Fright Night op zaterdag 28 oktober. Het wordt een avond vol huiveringwekkende avonturen en onvergetelijke herinneringen.


Zorg dat je de meeste likes krijgt!

Je hebt zelf in de hand of je wint! De griezeligste Instagram post met de meeste likes wint namelijk! Zorg ervoor dat je de meeste likes hebt op 21 oktober 2023 om 23.00 uur.

Tussen 23.00 en 24.00 uur op kop koffie maken wij de winnaar bekend!


Maak je angstaanjagende creaties!

Bij Funko on Wheels zijn we dol op Halloween, en we kunnen niet wachten om te zien welke enge en creatieve inzendingen jullie allemaal zullen delen. Dus pak je Funko figuren, laat je inspireren door horror en thriller thema's, en maak kans op de ultieme Halloween-ervaring.


Verlies geen tijd, want onze Spooktober Actie loopt slechts van 30 september tot 21 oktober 2023. Dit is je kans om deel te nemen aan de Halloween-gekte en de hoofdprijs te winnen. Durf jij het aan?


We kijken uit naar jullie angstaanjagende creaties! Succes en veel plezier met het vieren van Spooktober met Funko on Wheels! 💀🎃👻


Update! Gefeliciteerd winnaars!

Prachtige creaties hebben wij voorbij zien komen. Bekijk hier de top 3 van: @wackos_funkos, @deemrildaller en @Futsu_no_regi


- Deelname is alleen mogelijk door de beschreven stappen te volgen en de vermelde voorwaarden.

- Alle inzendingen na 21 oktober 2023 doen niet mee met de wedstrijd.

- Deze actie loopt van 30 september 2023 t/m 21 oktober 2023. Deelname aan de actie is alleen binnen deze periode mogelijk.

- Prijzen kunnen niet worden geruild of worden ingewisseld tegen contant geld.

- Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de actievoorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd.

- Op 21 oktober 2023 tussen 23.30 en 24.00 uur maken wij de winnaars bekend. De winnaars zullen wij via een DM, mail of telefoon benaderen.

- Stemmen zijn de likes van je Instagram post waarin wij getagd zijn.

- Deelname geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. De deelnemer is zelf

verantwoordelijk voor opgave van de juiste gegevens en eventueel aanvullende uitgaven en/of

reiskosten zijn voor rekening van de deelnemer.

- Funko on Wheels is niet aansprakelijk voor enige schade welke voortvloeit uit of samenhangt met deze actie of uit

de door Funko on Wheels te verstrekken prijzen tenzij er sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid van de

directie van Funko on Wheels.

- Funko on Wheels verstrekt geen enkele garantie op de door Funko on Wheels te verstrekken prijzen.

- Funko on Wheels kan niet aansprakelijk gehouden worden voor post-, netwerk-, computerhardware- of

softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben.

- Funko on Wheels behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen eenzijdig de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen waarbij Lidl erop toeziet dat de actievoorwaarden niet ten nadele van de deelnemers worden gewijzigd.

75 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon