top of page
Zoeken

Doe mee met onze loterij op HMIA!

Bijgewerkt op: 27 apr. 2022


Aankomend weekend op 30 april en 1 mei start de 2e editie van Heroes Made in Asia, een geweldige event voor fans en liefhebbers van de Aziatische popcultuur.

Last minute tickets zijn nu nog te koop!


Wij staan er ook met al onze Funko Pop! figuren, zelfs meer dan hier op de shop nu staan! Bezoek onze stand F28, bekijk de collectie, haal je nieuwste Pop! in huis en doe automatisch mee met onze loterij!


Win een Funko Pop! met de loterij

Op zowel de zaterdag als op de zondag kan je bij ons een Funko Pop! winnen! Op de zaterdag hebben wij een exclusieve Funko Pop! als prijs. En op zondag kan je niet 1, maar liefst 2 Funko Pop! figuren winnen! Zie hieronder welke!


Funko on Wheels prijs op zaterdag

Demon Slayer - Mini Nezuko in Box (Exclusive)


Funko on Wheels prijs op zondag

Hunter x Hunter - Killua Zoldyck & Gon Freecs


Hoe kan je mee doen

Mee doen is heel simpel. Voor iedere bezoeker aan onze stand (Stand F28, hadden wij dit al benoemt?) kan van ons een lot krijgen. Iedereen die een Funko bij ons haalt krijgt sowieso een lotnummer en doet automatisch mee met de Funko on Wheels loterij!


De volgende punten zijn wel belangrijk om te weten:

  • Max. 2 lotnummers per persoon.

  • Op het einde van elke dag, rond 16.30 uur, trekken wij uit de pot een lotnummer.

  • Degene die hetzelfde lotnummer toont als de getrokken lot, wint de dagprijs!

  • Je dient wel aanwezig zijn bij de trekking en direct je prijs kunnen ophalen.

  • Wordt de prijs niet direct opgehaald, dan trekken wij een nieuwe lotnummer.

  • Dit doen wij net zolang totdat de winnaar zijn dagprijs in ontvangst neemt.

Dus bezoek de stand, koop je Funko!, bewaar je lotnummer goed en maak kans op een fantastische prijs om 16.30 uur!


Wat is Heroes made in Asia?

Heroes Made in Asia is dé ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen en ervaren. Denk aan manga, anime, Asian food, gaming, YouTubers, voice actors, cosplayers en allerlei artiesten op het gebied van muziek of kunst. Wat jouw link ook met de Aziatische popcultuur is, op Heroes Made in Asia ben jij thuis.


Bewonder (Japanse) artiesten of cosplayers en bezoek te gekke optredens of workshops met een Aziatisch tintje. Ontdek spannende bordspellen en videogames, speel met jouw vrienden één van de retrogames of daag hen uit voor een esports toernooi en ga voor de prijzenpot. Kom in contact met andere fans of dwaal lekker rond op de Azian Market waar je toffe merchandise vindt of van allerlei lekkers uit de Aziatische keuken.


Laat je vooral verrassen, bezoek de andere kant van de wereld voor één dag of weekend en waan je in de wereld van de Aziatische popcultuur.


65 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon