Zoeken

Funko Exclusives: Wat zijn het en Wanneer worden ze uitgebracht?


Funko on Wheels, Freddy, Funko, Pop!, vinyl, exclusives
Funko Exclsives met Freddy Funko

Het aantal Funatics groeit en hiermee groeit ook het aantal mensen dat exclusieve Pop! vinyl figuren willen. Funko begrijpt de frustratie en teleurstelling wanneer je enthousiast bent om een nieuw item voor je collectie te krijgen, maar het niet aan je set kunt toevoegen omdat het niet meer op voorraad is. Wij zijn zelf ook verzamelaars, en zelfs wij ervaren dit ook!


Met de meeste van Funko’s exclusieve releases, zijn er meer mensen die de exclusives willen kopen dan er beschikbaar zijn om te worden verkocht. Hierdoor zijn ze vaak oversold.

Oversold? Ja, ze verkopen er in feite meer dan ze in de eerste instantie hebben geproduceerd. Vaak besluiten ze nog een keer de productie te draaien om aan de vraag te voldoen, maar soms is op ook echt op!


Wat leidt tot de grote vraag: "Hoe kan ik mijn kansen vergroten om de exclusieve aanbiedingen te krijgen waarnaar ik op zoek ben?" Funko was zelf zo aardig om enkele best practices voor online aankopen door te nemen zodat wij, de Pop! fans, hopelijk de exclusieve aanbiedingen kunnen krijgen om aan onze collectie toe te voegen.


Wees voorbereid en op de hoogte!

De meeste Funko-exclusives worden als een verrassing uitgebracht om het een gelijk speelveld te houden en te voorkomen dat "bots" een oneerlijk voordeel hebben. We raden je aan om de site goed in de gaten te houden en je aan te melden voor de Funko-e-mails, een account te maken voor de Funko-app en a