top of page
Zoeken

Funko on Wheels op Heroes made in Asia! Bezoek onze stand F28

Bijgewerkt op: 26 apr. 2022


Update! Win een Funko Pop! met onze loterij. Lees hier wat je kan winnen!


Op 30 april en 1 mei, 2022 is het dan zover: dan start de 2e editie van Heroes Made in Asia, een onmisbaar evenement voor fans van de Aziatische popcultuur. En wij zijn erbij!


Wij hebben een eigen stand met al onze Funko Pop! vinyl figuren. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen waar je via TikTok, Facebook en Instagram al enkele sneak peaks voorbij heb zien komen. Wij nemen je namelijk graag mee in onze reis! Op stand F28 zul je ons vinden en wij hebben al een win-actie en leuke give-aways gepland op het event zelf. Kaartjes zijn nu nog te koop! Zien wij je op Heroes made in Asia?

Update: Win een Funko Pop! met de loterij

Zoals je zojuist hebt gelezen zijn wij druk met de voorbereidingen. Een balie, een extra banner, meer stellingen, meer Funko Pop!s en we doen ook een loterij op beide dagen!


Iedereen die langskomt bij onze stand en een Funko Pop! bij ons koopt krijgt een lotnummer mee. Eigenlijk iedereen die wil mee doen, kan een lotnummer krijgen. Bewaar je lotnummer goed want op het einde van de dag, rond 16.30 uur maken wij de winnaar live bekend! De winnaar kan dan direct zijn prijs ophalen!


Haalt de winnaar niet zijn prijs op? Dan pakken wij de volgende lotnummer totdat de winnaar direct zijn/haar prijs komt ophalen. Meer info kan je hier lezen.


Funko on Wheels prijs op zaterdag: Demon Slayer - Mini Nezuko in Box (Exclusive)

Funko on Wheels prijs op zondag: Hunter x Hunter - Killua Zoldyck & Gon Freecs


Wat is Heroes made in Asia?

Heroes Made in Asia is dé ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen en ervaren. Denk aan manga, anime, Asian food, gaming, YouTubers, voice actors, cosplayers en allerlei artiesten op het gebied van muziek of kunst. Wat jouw link ook met de Aziatische popcultuur is, op Heroes Made in Asia ben jij thuis.


Bewonder (Japanse) artiesten of cosplayers en bezoek te gekke optredens of workshops met een Aziatisch tintje. Ontdek spannende bordspellen en videogames, speel met jouw vrienden één van de retrogames of daag hen uit voor een esports toernooi en ga voor de prijzenpot. Kom in contact met andere fans of dwaal lekker rond op de Azian Market waar je toffe merchandise vindt of van allerlei lekkers uit de Aziatische keuken.


Laat je vooral verrassen, bezoek de andere kant van de wereld voor één dag of weekend en waan je in de wereld van de Aziatische popcultuur.


35 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon