top of page
Zoeken

Funko voorspellingen en geruchten voor 2023

We zijn al 2 weken in het nieuwe jaar. Alle geruchten en aankomende bekendmakingen zijn iets meer gaan liggen. Sommige zijn overgebleven en enkele hopen wij zo dat ze er daadwerkelijk komen. Laten we gewoon een paar uitlichten die zeer interessant zijn.


Funko Pop! Bitty Pop!

Nieuw product: Bitty Pop!

Over 2 weken begint Funko Fair 2023 (London Toy Fair) en Funko zal dan een nieuw product lanceren. Bitty Pop! Het is in feite een miniatuur Pop! Funko zal hoogstwaarschijnlijk eerst de al uitgebrachte Funko Pop!s in een mini-me uitbrengen.


Funko Pop! Captain PLanet and the Planeteers

Funko Pop! Captain Planet and the Planeteers

Wie kent de serie uit 1990 nog? Ik weet het net nog, maar ik was wel heel jong. Van Captain Planet komen waarschijnlijk Gi, Linka, Ma-ti, Kwame, Wheller en natuurlijk Captain Planet zelf. Het zou wel mooi zijn als ze uitkomen op 15 september. Dat is precies de datum dat de eerste aflevering op de TV kwam.


Funko Pop! Daria

Funko Pop! Daria

Voor de fans van de show Daria is er goed nieuws. Het lijkt erop dat er nieuwe Daria Funko’s eraan komen. In de wandelgangen hoorde wij dat in de nieuwe wave: Daria, Jane Lane, Jodie Landon aanwezig zullen zijn. En met de huidige trend zou het zo maar een 3-pack kunnen worden.


Funko Pop! Mighty Morphin Power Rangers

Funko Pop! Mighty Morphin Power Rangers

De Power Rangers zijn weer terug! In de Mighty Morphin reeks zullen wij natuurlijk de rangers weer terug zien: Black, Blue, Yellow, Pink, Red en Green. Ik ben benieuwd of er ook wat schurken erbij komen, dat zou de reeks wel wat beter maken. Wat denken jullie?


Funko Pop! Barbie

Funko Pop! Barbie

Met de nieuwe Barbie film die er dit jaar uit komt, kan je natuurlijk ook wat Pop!s verwachten. Helemaal als Margot Robbie, Barbie gaat spelen en Ryan Gosling de personage van Ken gaat spelen. De fanbase is natuurlijk enorm en de eerste Pop!s kunnen zijn: Dance Party Barbie, Cowgirl Barbie en President Barbie. Apart is dat ze in het 3e kwartaal komen, maar de film staat gepland voor de zomer.


Funko Pop! The Nightmare before Christmas 30th-anniversary

Funko Pop! the Nightmare before Christmas

The Nightmare before Christmas bestaat dit jaar 30 jaar alweer en dat is reden voor een feestje! Er komen naar verluid ontzettend veel nieuwe Pop!s uit. Daarnaast oo Deluxe moments en mystery-mini’s. Ik kan niet wachten tot de eerste concepten.Funko Pop! Demon Slayer 3th wave

Funko Pop! Demon Slayer

Demon Slayer blijft imens popular en er komt een 3e wave aan. Van de eerste 2 zijn er of zullen er binnenkort meerdere re-stocks komen. In wave 3 kunnen wij Makamo, Genya, Hotaru, Susamaru, Tamayo, Tanjiro Training, Yahabo en Sabito (no mask) verwachten. Funko heeft echter echt heel veel mogelijkheden, dus ben heel benieuwd welke personages er nu echt uit komen en in wat voor vorm.


Funko Pop! Disney 2023

Funko Pop! Disney

Met alle nieuwe mogelijke releases kan Disney zeker niet ontbreken. Van alles komt er wel wat. Toy Story, de classics, Bambi, 101 Dalmations en noem ze allemaal maar op. De Movie Posters zullen blijven komen zoals recent als pre-order beschikbaar Sneeuwwitje en o.a. Pinokkio. Maak maar alvast ruimte.


Funko Pop! Marvel 2023

Funko Pop! Marvel

Phase 5 is dit jaar bezig en de eerste Ant-Man & The Wasp Pop!s vliegen al de deur uit. Phase 6 is recent ook aangekondigd voor 2024 en 2025. De Pop!s zullen dus zeker blijven komen. Wat we kunnen verwachten zijn Pop!s van Werewolf by Night en de Classics. Misschien in Bitty Pop!.


Funko Pop! Music/ Rock 2023

Funko Pop! Rock

Al heel lang in de geruchten en ik denk hoog op de lijst van vele muziekliefhebbers staat natuurlijk Funko Michael Jackson. Er komt een Album Cover aan, misschien nog wat common Pop!s. Verder staat Shakira, Mariah Carey en Duran Duran op de lijst.


Funko Pop! McDonald's 2023

Funko Pop! McDonald’s

De grootste fast-food keten in de wereld blijft al geruime tijd nieuwe Pop!s uitbrengen met Funko. Wat de geruchten zijn is dat er een Holiday Grimace komt. Dit is dan de 2e Pop! van Grimace. En er komen misschien Halloween Nuggets. Dit keer van Ghost, Mummy, Vamp en Witch. Verwachting is in het 3e kwartaal van dit jaar. Wij zijn er persoonlijk geen favoriet van, maar verzamel jij ze dan zijn wij zeker benieuwd wat je ervan vindt.


En dat is nog niet alles…

Andere te benoemen geruchten zijn Funko’s van Family Matters, NFL, Deluxe edities van My Hero Academia die je aan elkaar kan klikken. Misschien movie posters van The Batman trilogie en Indiana Jones. Verder verwachten wij ook nieuwe Pop!s voor Guardians of the Galaxy en Star Wars. We hebben nog niet veel horror Pop!s gezien, en we hopen dat die in de lente aangekondigd worden.


Een geweldig jaar

Het lijkt erop dat het echt een geweldig jaar gaat worden met veel nieuwe Movie Posters, Covers en Deluxe edities die je Funko-collectie net iets specialer maken naast je common Pop!s. We horen graag waar jij naar uit kijkt.


Volg @funkoonWheels via TikTok, Instagram en Facebook voor de laatste nieuws en win-acties. Want ook voor ons zal 2023 een geweldig jaar worden die we met jou delen!

156 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon