top of page
Zoeken

Funkoween 2: Licht met Black Lights edities


Funko on Wheels viert Funkoween. Maakt Halloween nog leuker.

Funkoween komt met de week dichterbij en het wordt leuker en griezeliger! Funko komt namelijk met enkele nieuwe Pop! vinyl figuren en hele sets. Benieuwd naar de tweede gedeelte wat eraan komt? Lees snel verder.


In onze eerste Funkoween blog lieten wij al enkele nieuw te verwachten Funko Pop! sets zien. Nog niet gelezen? Dat kan door hier te klikken.


Funko Pop! Marvel: Black light

Een beetje licht in de duisternis tijdens Spooktober is wel fijn. En als wij van alle thrillers en horror films wel hebben geleerd is het altijd bij de hand hebben van extra batterijen. Je zaklamp gaat altijd uit op de meest ongunstige moment! Geen zaklamp of baterijen? Dan zijn deze Funko Pop! Black light varianten je beste optie!

Funko Pop Marvel black light varianten van Thor, Dr. Strange, Captain America en Iron Man

Funko! Pop! Alice in Wonderland

Wie kent dit Disney sprookje nu niet? Of je het verhaal nu hebt gelezen, gezien of nog eens hebt gezien met Johnny Depp erin. Een prachtig verhaal en voor Funkoween heb wij een konijn uit de hoed getoverd en een kat die continu verdwijnt en tevoorschijn komt.


Funko Pop! WandaVision Halloween

Op Disney+ komt de ene na de andere Marvel hitserie. Voordat Loki beschikbaar kwam, was er WandaVision. Hier hebben de hoofdpersonage Wanda in de originele costume uit de Marvel Comics klaar om snoep te halen langs de deuren. Zou jij open doen?

Funko Pop Marvel: WandaVision -Wanda (Halloween editie)

Funko Pop! The Walking Dead

De beroemde serie The Walking Dead krijgt speciaal in Spooktober een nieuwe set. In het kwartet is een Carol met pijl en boog, Daryl met zijn hond, Maggie met haar boog en Negan gewapend met een mes. Een must voor de echte Walking Dead fan.

Funko Pop The Walking Dead set voor Funkoween 2021

Een Funkoween win-actie! Als eerste een Funkoween exclusive!

Speciaal voor Funkoween hebben wij een win-actie bij Funkoonwheels.nl, de leukste en voordeligste Funko Pop! Shop van Nederland en België! Met een spookachtig verhaal maken wij bekend hoe je als eerste de Funkoween Pops in huis kan halen. Daarna zijn de Funko's voor iedereen beschikbaar.


Wil jij als eerste de Funkoween specials halen? Volg ons dan op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven hoe jij kan winnen!28 weergaven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon