top of page
Zoeken

Disney Villians, een Nightmare trein en meer over onze Funkoween actie!


Funko on Wheels viert Funkoween. Maakt Halloween nog leuker.

Spooktober is here! En dat betekent dat wij nog even moeten wachten op Funkoween! Met veel pijn en moeite met onze leveranciers hebben wij zoveel mogelijk Funkoween Pops! naar ons toe gehaald. En in onze vorige blogs lieten wij al wat zien wat eraan komt! Nog niet gelezen? Klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2.


Funko Pop! Tim Burton's: The Nightmare before Christmas

Betreed een magische wereld in het verhaal van Jack Skellington, de pompoenkoning van Halloweenstad. Omdat hij genoeg heeft van zijn oude trucs, wil hij meer en zo stuit hij al snel op de wonderlijke magie van Kerststad. En dit jaar gaat Jack per trein...toch een beetje aan het natuur denken door met het openbaar vervoer te gaan!


Funko Pop! DC Dia de los Muertos

Dia de los Muertos is een Mexicaans feest- en herdenkingsdag en betekent: De Dag van de Doden. De Disney animatiefilm Coco gaat hieronder andere over. Maar wie dit jaar meedoen aan het feest is DC Comics. Zie hier de superhelden en superschurken!


Funko Pop! Disney Villians

Iedereen heeft het altijd over de helden, prinsen en prinsessen van Disney. De drama en zoetigheid die ze altijd met zich meenemen…uch. Tijd voor de slechteriken, de Disney Villians, die alleen maar begrepen willen worden! Gewoon een wereld aan hun voeten en zieltjes die doen wat ze zeggen. Is dit nu zoveel gevraagd? Geef ze een speciaal plekje en doe je licht uit. Er zal niks gebeuren in het donker…


Funko Pop! Elvira

Geen Halloween is compleet zonder de Queen of Halloween, Mistress of the Dark Elvira in Pop! Vorm. Elvira is al sinds 1986 actief als Mistress of the dark en bekroond Queen of Halloween.

Queen of Halloween Elvira in Pop! vorm voor Funkoween 2021

Funko Pop! Brightburn - Brandon Breyer

Als Brandon de puberteit nadert, lijkt zich een krachtige duisternis in hem te manifesteren. Zodra Brandon begint te reageren op zijn verwrongen driften verandert het wonderkind in een wreed roofdier. Je kan het zien in de film Brightburn uit 2019 en durf dan nog maar de Pop! in huis te halen.

Funko Pop! Brightburn - Brandon Breyer voor Funkoween 20211

7 oktober: Funkoween win-actie!

Wil jij als eerste kunnen shoppen om 1 of meerdere Funkoween 2021 Pops! in huis halen? Lees dan snel verder! Want wij openen de deuren van onze speciale Funkoween shop eerder voor de winnaars van onze loting.


Indien je wint krijg jij eerder toegang tot de shop om de Funkoween exclusives en specials te kunnen kopen. 30 minuten later gaat de winkel voor iedereen open! En hoewel wij hier en daar al kenbaar maken wat er te koop is, zullen er ook enkele verassingen bij zitten!


7 oktober wordt alles bekend gemaakt met onze Horror story! Volg ons dan op Facebook en Instagram om als eerste kans te maken! Een sneakpeak van wat er gaat komen.

38 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon