top of page
Zoeken

Funkoween met Pop! Demon Slayer en een speciale actie!

Bijgewerkt op: 22 okt. 2021


Funko on Wheels viert Funkoween. Maakt Halloween nog leuker.

Funkoween komt met de week dichterbij en het wordt leuker en griezeliger! En bij Funko on Wheels maak je kans om als eerste de speciale Funkoween sets in huis te halen. Want wij openen op 23 oktober de exclusieve Funkoween shop eerder voor de winnaars!


DE WIN ACTIE IS GESLOTEN


Funko Pop! Demon Slayer

Op dag 2 van de Funkoween bekendmakingen heeft Funko een van de grootste golven van het hele evenement laten vallen. Fans van Demon Slayer hebben eindelijk hun Funko Pops! Wij hebben vanochtend nog de bevestiging gekregen dat ze al binnen zijn in Nederland en wij alleen even moeten wachten op het orderpicken en verwerken van onze leveranciers!


De gemeenschappelijke figuren in de Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba line-up omvatten een Pop Moment van de strijd tussen Tanjiro vs. Rui en standaard Funko Pops van Tanjiro Kamado, Inosuke Hashibira, Zenitsu Agatsuma, Nezuko Kamado en Muzan Kibutsuji.


Funko! Pop! Boo Hallow

Paka Paka overbrugt de wereld van Boo Hollow en de onze. Normaal gesproken verschijnt dit spookachtige dorpje maar één keer per jaar, maar nu kan iedereen de verrukkelijke burgers mee naar huis nemen die goedaardige kattenkwaad uithalen om de geest van Halloween het hele jaar door te vieren!

Nieuwe Funko Pop! treinset van Tim Burton's film The Nightmare before Christmas

De rest van de Funkoween 2021 sets

In deze en onze andere blogs hebben wij enkele Funko's laten zien. Vele hiervan zullen wij krijgen, zelfs enkele exclusives komen in onze shop! Maar Funko heeft er nog meer bekend gemaakt. Welke durf jij in huis te halen? Hier een korte overzicht:


Win toegang om als eerste Funkoween sets te kopen

Heb je onze eigen Horror stories al gezien? Bekijk dan snel de video hier:

Kans maken om als eerste de Funkoween shop te betreden?

Op 23 oktober om 12.00 uur gaat onze speciale Funkoween shop open. De eerste 30 minuten is voor de winnaars en om 13.30 uur kan iedereen winkelen! Meer info en details is hier te vinden.


Wil je kans maken op de eerste 30 minuten? Schrijf je dan nog snel in via:61 weergaven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon