top of page
Zoeken

Het gezicht achter Funko on Wheels

Bijgewerkt op: 26 apr.

Het is niet makkelijk om je droom te verwezenlijken, maar Cynthia weet als geen ander hoe het moet. Als verzamelaar van Funko Pop!-figuurtjes had ze altijd al de droom om haar eigen Funko shop en Funko truck te hebben.Een truck waarmee ze naar conventies en klanten kan gaan en haar passie voor Funko kan delen met anderen. Maar hoe realiseer je zoiets?


Cynthia liet zich niet uit het veld slaan en is hard op weg om deze droom waar te maken.


Het was niet alleen een manier om haar passie te delen, maar ook om andere verzamelaars te ontmoeten en te netwerken. Ze wilde niet alleen naar conventies, maar ook naar de fans toe met haar Funko truck! Zo kan ze haar klanten ontmoeten en haar passie delen.


Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Zo kwam kwam ze al snel tot de ontdekking dat het runnen van een eigen bedrijf niet gemakkelijk is. Er zijn wat drempels op de weg die ze soms wel en soms niet zag aankomen.


Het vergde veel tijd en energie om de webshop, beurzen en de voorraden aan te vullen. Continu moet er gebeld worden met alle partijen om ervoor te zorgen dat de Funko producten in goede staat en op tijd aan komen. Dit was tijdens de corona-pandemie een beste uitdaging. Ook het voorbereiden om op een conventie te staan vergt tijd energie.


Niet een tafeltje met producten, maar juist een eigen pop-up winkel waar mensen naar binnen kunnen lopen om even te winkelen. Ze denkt daarom ook na om een optimale beleving te geven aan haar klanten. Een poort, een balie, de looproute, de kleur van de tasjes en de positie van de Funko's. Over alles wordt nagedacht!


Het meest bijzondere? Dit doet ze naast haar baan van 32 uur bij een andere werkgever en moeder zijn van haar zoon Thorin. Maar Cynthia is niet voor één gat te vangen en zet door.


Haar doorzettingsvermogen en harde werk betalen zich uit! Funko on Wheels groeit enorm.

Cynthia en haar team krijgen veel positieve reacties van haar klanten en fans. Funko on Wheel wordt steeds meer een begrip in de wereld van Funko Pop!-verzamelaars in Nederland en daarbuiten!


Maar zij doet dit niet allemaal alleen. Haar partner en een geweldig team van vrijwilligers staan achter haar. Fantastische personen die altijd klaar staan om mee te draaien op de beurzen en bij te springen waar nodig is. Maar het succes van Funko on Wheels zou helemaal niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van haar klanten en fans!


Cynthia hecht veel waarde aan feedback en is altijd op zoek naar manieren om haar service te verbeteren. Op deze manier kan ze haar bedrijf blijven verbeteren en nog beter tegemoetkomen aan de wensen van haar klanten.


Dit blijkt ook uit de vele positieve reviews op Trustpilot, waar klanten Cynthia en haar team

prijzen voor hun vriendelijke en professionele service. Klanten waarderen ook de kwaliteit van de Funko Pop!s, de snelheid waarmee ze worden geleverd, de eerlijke communicatie en maandelijkse pre-order updates.


Cynthia is een inspiratie voor iedereen die een droom heeft en deze wil waarmaken.

Haar toewijding en doorzettingsvermogen hebben haar geholpen om haar droom te verwezenlijken en haar klanten te voorzien van de beste Funko Pops. En we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor Funko on Wheels.


Volg @FunkoonWheels op Instagram, TikTok of Facebook om als eerste te zijn van alle nieuwtjes.

345 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon