top of page
Zoeken

Mystery box verzonden naar AltivistA


Funko on Wheels mystery box beoordeling door AltivistA

“Hallo allemaal! Welkom bij AltivistA en welkom bij alweer een nieuwe video!” Zo begint Koen zijn video’s die al door 10.000+ mensen wordt gevolgd. Nog even en hij kan geen Funko winkel meer binnenlopen of hij wordt herkend.

AltivistA

Altivista wordt beheerd door Koen waarbij hij zo nu en dan hulp krijgt van zijn zoon(s). Als een ware Funatic maakt hij video’s om alle andere Funatics en geïnteresseerden op de hoogte te houden van de laatste Funko nieuws.


Maar nog leuker, hij maakt wekelijks video’s van zijn nieuwste aankopen, reviews van nieuwe en oudere Pop!s, Pop! Top 5 lijstjes en zo nu en dan een mystery box. Dat te bedenken dat hij bijna 3 jaar geleden begon met toen nog slechts 1 volle kast aan Funko’s.


Bekijk al zijn video’s via zijn eigen YouTube kanaal en vergeet niet te abonneren!

Fast forward weer naar nu en AltivistA is 280+ video’s rijker en is zelf geen dag ouder geworden! En nog maar niet te spreken hoeveel Funko Pop! vinyl figuren en keychains hij nu heeft. Wat zijn wij blij dat wij hem vandaag hebben kunnen helpen aan een paar nieuwe Pop!s die hij hopelijk nog niet had.


Wij hebben AlivistA namelijk wat zitten volgen en stiekem zitten kijken wat er allemaal achter hem staat en waar hij juist enthousiast van wordt. Toen hebben wij zorgvuldig een Mystery box samengesteld en opgestuurd. Benieuwd wat hij ervan vond en hoe hij ons zou beoordelen? Bekijk snel de video!Werkt de video niet? Klik dan hier om de video op het kanaal van AltivistA te bekijken

52 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon