top of page
Zoeken

Nieuw! Disney Pinocchio - 80th Anniversary

Bijgewerkt op: 5 jul. 2021


Ze waren al getoond bij de Funko Fair 2021 afgelopen januari en ze waren bij de afgelopen Funko Virtual Con nogmaals gepresenteerd. Funko Pops! van één van de grote klassiekers van Walt Disney Pictures: Pinocchio!

Het was de tweede langspeelanimatie van Disney gemaakt in 1940. De animatie is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1883 geschreven door Carlo Collodi. Zo…weten jullie dat ook weer.

80-jarig jubileum blijven we vieren!

Op precies 23 februari 1940 verscheen Pinokkio voor het eerst in de biosscoop. Meteen vanaf het begin was het een groot succes en tot op de dag van vandaag wordt Pinokkio beschouwd als een van de beste animatiefilms ooit gemaakt.

Dit jaar brengt Funko enkele geweldige Pinocchio Funko Pops! uit. Ze brengen daarbij ook een speciale Glitter Chase versie uit van de Blue Fairy (Blauwe Fee) die Pinokkios grootte wens in vervulling brengt. En een Diamond Funko Pop! van Jiminy Cricket (Japie Krekel). Bijzonder dat Funko ervoor kiest om niet een speciale Pinocchio Funko Pop! uit te brengen zoals in 2019.

Onze voorkeur: Figaro with Cleo

Het meest bijzondere vinden wij wel de Figaro with Cleo Funko Pop!. De ondeugende poes Figaro die graag het visje Cleo wil pakken. Leuk dat ze hiervan een Funko Pop! hebben gemaakt. Gelukkig kunnen wij melden dat wij deze hebben kunnen bemachtigen. Klik hier om je bestelling te plaatsen voor Disney 80th Anniversary Figaro with Cleo.

Bekijk de gehele collectie van Disney Pinocchio 80th Anniversary met o.a. Geppetto hier. Welke wil jij graag op je plank hebben staan?

57 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon