top of page
Zoeken

Nieuwe Funko Pop! in Anime, Disney en nog veel meer


Disney: Ultimate Princess

Disney organiseert de Ultimate Princess Celebration om jou te inspireren en te versterken met verhalen over moed en kracht. Verzamel je favoriete Disney-prinsessen als Funko Pop! figuren en maak je Disney Ultimate Princess-collectie compleet! Je kan nu al Jasmine, Ariel en Tiana halen.


Space Jam: A New Legacy

Een klassieke film uit de jaren 90: Space Jam. Waar The Looney Tunes bijna werden ontvoerd om als een attractie te dienen op een ander planeet. Toen was Micheal Jordan de basketbalheld en nu neemt LeBron James het over in Space Jam: A New Legacy. Kies de Tune Squad boven de Goon Squad en begin je Pop! collectie hier.


Hunter x Hunter

De populaire anime Hunter X Hunter heeft zijn eigen Funko Pop! vinyl figuren! Gons vader liet hem onder de hoede van een jeugdvriend, en nu is het Gons doel om jager te worden en zijn vader op te zoeken. Stel je Hunter x Hunter-collectie samen met deze geheel nieuwe Pops!


Marvel: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Een nieuwe superheldenfilm van Marvel film met een korte naam. De hoofdpersonage Shang-Chi moet hij zijn verleden, dat hij dacht achter zich te hebben gelaten, onder ogen zien. Hij wordt meegetrokken in de zaken van de Ten Rings-organisatie, jij ook? Je kan Shang-Chi en de andere nu al in huis halen.


Disney: Cruella

De schurk Cruella de Vil uit de jeugdroman 101 Dalmatiërs krijgt haar eigen film: Cruella. Disney neemt ons mee hoe de jonge, arme Estella opgroeit tot een succesvolle maar gemene modeontwerpster. Je kan nu 2 iconische filmmomenten zelf in huis halen als Funko Pop! vinyl figuren. De Reveal en Making art.


Welke is jou favoriet? Wij vinden Cruella en Hunter X Hunter echt geweldig!

Bekijk onze volledige Funko Pop! collectie op www.funkoonwheels.nl

39 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon