top of page
Zoeken

Nieuwe Funko sets aangekondigd!


Het is weer een tijdje geleden dat we een blogje hebben gemaakt van enkele nieuwe Funko sets die er aan komen. Wekelijks kondigt Funko wel nieuwe Pop!s aan en de meeste delen wij ook op onze Instagram en Facebook pagina. En wat wij nieuw binnen krijgen komt vaak als eert op TikTok. Wil je dus snel op de hoogte zijn wat er komt, welke er mogelijk komen of mee doen met een winactie. Vergeet ons dan niet even te volgen.


Funko Pop! Stranger Things S4

De eerste trailer voor seizoen 5 is net uit gebracht en wij zijn nog bezig met seizoen 4. Natuurlijk hebben wij het over de Netflix hitserie: Stranger Things! Recent is er weer een nieuwe wave aangekondigd voor seizoen 4. De langverwachte Vecna is nu ook in Pop! vorm en Nancy Wheeler is ook weer terug!


Funko Pop! Harry Potter: Chamber of Secrets

De magie gaat verder met de nieuwe Funko Pop!s van Harry Potter. Wij zijn maar wat blij met de leuke commons, fantastische Pop! Town en weer van die leuke huisjes die je aan elkaar kan klikken. Reserveer alvast jou Pop! hier!


Funko Pop! Black Panther: Wakanda Forever

Als je nu moet beginnen met het kijken van alle Marvel films en series tot de nieuwe film: Black Panther: Wakanda forever. Dan heb je nogal wat dagen gevuld! 11 november is de release datum en Funko heeft weer prachtige Pop!s gemaakt.


Veel nieuwe Pop! Rock in aantocht

Je Funko! muziekcollectie kan dit jaar nog groter worden! Er zijn vele nieuwe Pop! Rock albums en Pop!s aangekondigd van o.a. U2, Blink-182, Alice Cooper, Cyndi Lauper en Zayn Malik. Dit is gewoon een leuke line-up voor een festival!


Wij krijgen haast wekelijks nieuwe Funko's binnen. Bekijk de nieuwste aanwinsten via Funko on Wheels nieuw. Of bestel een pre-order via deze pagina.84 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon