top of page
Zoeken

Trending Pop!s op dit moment. Welke heb jij in huis?

Er zijn ook vele nieuwe Funko Pop!s aangekondigd in de Marvel, DC, Anime en Disney sector. Maar het is een tijdje geleden dat wij weer een blog deden over mogelijke Pop!s die in waarde zullen stijgen. Dit zijn Pop!s die trending zijn en nu veel verkocht worden via diverse kanalen.


En wij zijn hier misschien zelfs een beetje laat mee, dit omdat wij ons aan het voorbereiden waren voor Heroes Dutch Comic Con 2022. Wat overigens ontzettend leuk was! Een korte aftermovie kan je hier zien. Nu snel naar de stijgende Funko's!


Funko Pop! Marvel - Red Hulk #854 (Glow Chase) (Hot Topic exclusive)

Pop! Marvel – Red Hulk #854

De eerste is Pop! Red Hulk van de Marvel lijn. Wel specifiek de Hot Topic en Glow Chase editie. Met natuurlijk ook de bijbehorende stickers. Deze worden nu veel opgekocht en dat kan te maken hebben met de gerucht dat Harrison Ford misschien wel Red Hulk gaat vertalen. Of dit een film, serie of zijn stem voor een animatie is, dat is nog niet bekend. Maar Red Hulk is nu wel booming!

Funko Pop! Loki - He Who Remains #1062 (SDCC exclusive)

Pop! Loki - He Who Remains #1062

He who remains is een SDCC exclusive Pop! En is nog steeds aardig prijzig om te halen. De prijs is aardig stabiel, er is geen grote jump omhoog geweest. Maar het aanbod en kopen van de Pop! op o.a. Ebay is wel flink gestegen. Dit kan weer te maken hebben met de nieuwe Ant-Man trailer waar we Kang the Conqueror voor het eerst zien. In de alternatieve universum van de Loki serie was Kang bekend als He who remains. Film komt overigens uit in februari 2023.

Funko Pop! DC: Super Heroes - Constantine #255

Pop! DC: Super Heroes - Constantine #255

Onze favoriete acteur Keanu Reeves heeft aangekondigd dat er een sequel komt van de originele Constantine film. Waar overigens Peter Stormare ook een goede Lucifer speelt. Als Pop! hebben we alleen een Constantine als een Free Comic Book Day exclusive. Van de film zijn geen Pop!s uitgebracht, dus deze Pop! is het enige wat we hebben. De prijs is wat omhoog geschoten.

Funko Pop! DC: Man of Steel – Superman #23

Pop! DC – Superman #23

Zoals bekend zal Henry Cavill (onze andere favoriete acteur) terug komen als The Man of Steel (en niet meer in The Witcher). Dit doet natuurlijk wat met de Pop!s. De originele Superman movie Pop! en de SDCC exclusive in Black Suite zijn iets in waarde gestegen. De kans is groot dat ook andere Superman Pop!s in waarde zullen stijgen, maar dit zijn wel de 2 belangrijkste.

Funko Pop! vinyl figuren Monster High

Pop! Monster High

Soms krijgen wij specifieke vragen over de Monster High Pop!s. Nickelodeon heeft recent ook groen licht gegeven van een tweede film van Monster High. Nu heeft Monster High al een fan base en samen met deze aankondiging zien wij de waarde van deze Pop!s binnenkort wel stijgen. Dus mocht je er 1 vinden, laat het ons weten!

Funko Pop! My Hero Academia – Dabi #637

Pop! My Hero Academia – Dabi #637

Op de markt zien wij dat Dabi veel meer worden aangeboden en opgekocht. Specifiek de 2019 Fall Convention exclusive. Dit zou te maken hebben met seizoen 6 van My Hero Academia. Van Dabi zijn er niet veel verschillende Pop!s. Misschien komt er weer 1 in een nieuwe wave, maar dat weten wij nog niet. Wel komt er hoogstwaarschijnlijk een Deluxe editie.

Funko Pop! Bleach vinyl figuren

Pop! Bleach

Bleach…het aanbod aan Pop!s is beperkt en men koopt deze nu snel op. Of het nu om hun eigen collectie compleet te maken, of omdat er nieuwe Pop!s aankomen of omdat de restock was afgeblazen. Men koopt Bleach en dit drijft de prijs weer wat omhoog. Net als Monster High is Pop! Bleach een goede keus om te halen.


Wat vind jij op dit moment een goede aanbeveling?

Nu zijn wij ook nieuwsgierig welke Pop!s jij in waarde hebt zien stijgen of die ineens meer wordt verkocht. Laat het achter in een reactie op Instagram, Facebook of TikTok.

179 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon