top of page
Zoeken

Vier kerst met Funko's Festival of Fun


Funko on Wheels viert Funkoween. Maakt Halloween nog leuker.

Sinds een lange tijd zijn er weer fysieke evenementen waar ook Funko met zijn eigen beursstand staat. Afgelopen weekend was het tijd voor de imens populaire Emerald City Comic Con (ECCC) waar Funko stand met hun Festival of Fun collectie!


Naast een live event die mensen in Emerald City konden bezoeken, heeft Funko ook online een event gehad om elke Funatic de kans te geven om een Special Edition binnen te halen. (Wist je dat die net een andere sticker op de doos hebben, meer hierover kan je hier lezen.)


Festival of Fun specials

Funko Pop! Aang van Avatar: The Last Airbender krijgt een nieuwe special erbij en hij is niet de enige! Zo komt er een diamond Pop! Pikachu voorbij en komt Ned Flanders met een eigen...unieke Pop! zo je voordeur binnen glijden. Bekijk ze allemaal hieronder:


Zie jij je favoriet er al bij staan?


Welke Festival of Fun specials zijn zo waar te halen?

Zoals bij elk event van Funko zijn niet alle Funko Pop! Specials overal te verkrijgen. Ze maken selecties welke Pops naar welke continenten gaan. De volgende overzichten geven een leuk beeld waar welke Funko Pop! te koop is.


Welke had jij graag in Europa willen zien? Laat het weten via onze Facebook pagina of Instagram!


Ook wij hangen de lampjes op!

Ook wij hebben de Festival of Fun al vooruit besteld. Bekijk onze collectie hier! Maar hou ook vooral onze Facebook en Instagram pagina in de gaten want hier maken wij direct bekend welke Funko Pop! vinyl figuren er binnen zijn en welke er aan komen!

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon