Zoeken

Waar wij bekend om willen staan: Service, verpakking en Exclusive

Bijgewerkt op: 8 jul. 2021


Wij zijn nog maar zeer recent begonnen met het online verkopen van Funko Pops! en we groeien langzaam maar zeker. En zo willen wij het ook. Stabiel groeien, want heel eerlijk....het is ook spannend voor ons.


We hebben een duidelijk doel: Een truck kunnen kopen, ombouwen en met de truck kunnen staan op markten, conventies en zelfs persoonlijk je bestelling kunnen brengen! Dit is ook de reden dat wij Funko on Wheels heten.


Maar naast het doel willen wij ook ergens bekend om staan bij de Funatics, verzamelaars en Funko Pop! enthousiastelingen. Namelijk:


Transparante service

Wij willen zo transparant mogelijk zijn over het bestellen, leveren en status van je bestelling. Alle ontwikkelingen proberen wij z.s.m. in je mailbox te brengen. Daarnaast denken wij graag met je mee. Zoek je een specifieke Pop!? Laat het ons dan weten, want naast bellen naar onze leveranciers zoeken wij voor je op de markt en geven graag tips waar je op moet letten. Is je bestelling beschadigd geraakt? Laat het ons weten! Wij komen graag met een gepaste oplossing.


Duurzaam en goed verpakt

Wij zijn zelf ook verzamelaars van Funko Pops! en weten dat de doos net zo belangrijk is als de Funko Pop! zelf. Daarom verpakken wij alles met bubble wrap, een extra kartonnetje o