top of page
Zoeken

Wat is Funkoween en wat komt er dit jaar uit?


Funko Funkoween 2022

Afgelopen week was weer speciaal voor de fans van Funko en de horrorwereld. In de laatste 2 weken van mei viert Funko hun Halway to Funkoween event. In 3 of 5 dagen tijd worden er tientallen nieuwe Funko Pop! vinyl figuren, mini's, keychains, Plushies en meer met Halloween-thema bekend gemaakt. Het is is Funko's handige manier om ons te vertellen dat we halverwege All Hallow's Eve zijn.


Laten we snel kijken wat wij kunnen verwachten dit jaar en welke hier al te bestellen zijn!

Kan je niet wachten, bekijk dan hier meteen de Funkoween 2022 collectie.


17 mei: Funkoween 2022 Dag 1

Een super aankondiging op de eerste dag was de bevestiging dat de populaire anime Jujutsu Kaisen eindelijk arriveert in Funko Pop! vorm, wat de perfecte manier is om je voor te bereiden op het tweede seizoen dat in 2023 zal landen. De set bevat:

Verder hebben wij Sonic, Hocus Pocus met Winifred, Sarah en Mary Pops, Sam, de iconische geest van Halloween, beroemd uit de horrorfilm Trick 'r Treat uit 2007. Sal Fischer, Ashley en Larry Funko Pop! uit Sally Face. En afsluitend met Leprechaun en Pop! Hannibal Lecter uit The Silence of the Lambs.


18 mei: Funkoween 2022 Dag 2

De grote hit Hunter x Hunter keert terug naar Funko Pop! met een nieuwe golf! Dit wordt een geweldige Funkoween voor manga en anime, en dat is zeg maar ons ding. De nieuwe wave bevat:

Dag 2 is een dag van Black Light met The Nightmare before Christmas, Frankenstein en enkele Disney Villians. Nu zien wij vele Disney Villians van vorig jaar op de lijst staan. Een verassing zijn de Pop!s van Gotham Knights. De fans van Soda Pop!s hebben ook extra keus erbij gekregen met o.a. Spider-Man Noir.


19 mei: Funkoween 2022 Dag 3

Dag 3 kent leuke en fantastische klassiekers zoals Carrie, Disney, Halloween, Nosferatu en The Simpsons. Maar de grootste moet natuurlijk wel zijn E.T. met een nieuwe lading Funko Pop!s om het 40-jarig jubileum te vieren. Pronkstuk is de Glow in the Dark moviemoment: Elliott & E.T. Bike Flying.


Verder kunnen we de new wave gebaseerd op het derde seizoen van de anime: Attack on Titan niet voorbij laten gaan. De set bevat:


Welke Funkoween Pop! haal jij?

Het was ons weer een Funkoween die hoofdrollen overhandigde aan enkele horroriconen. Blijf niet hangen. Elk Funko zal waarschijnlijk extreem populair worden wanneer het later dit jaar wordt uitgebracht, dus zorg ervoor dat je, je pre-orders vroeg ontvangt.


Welke is jou favoriet? Of mis je een Funko op onze site? Laat het ons weten via een berichtje op onze Instagram, Facebook of TikTok

77 weergaven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series