top of page
Zoeken

Wat te verwachten tijdens Frightmare on Fun Street?


Wat te verwachten tijdens Funko Frightmare on Fun Street?

Het spooktaculaire seizoen en New York Comic Con (6 tot en met 9 oktober in New York) komen eraan! Funatics worden uitgenodigd om door "Frightmare on Fun Street". De Frightmare on Fun Street-ervaring is waar de exclusieve Funko- en Loungefly-producten van New York Comic Con beschikbaar zullen zijn. Er zijn extra "angsten" in petto met de introductie van Funko Fright Night!


Funko Fright Night is een speciaal ticketevenement dat plaatsvindt op de avond van 7 oktober, alleen voor houders van de New York Comic Con-badge. De aanwezigen zullen zich vreselijk vermaken tijdens het verkleedfeest, waar ze een Box of Fun exclusief voor het evenement zullen ontvangen en speciale optredens van beroemdheden zullen meemaken! Was je maar in New York.


Funko Fright Night

De allereerste Funko Fright Night vindt plaats op vrijdag 7 oktober. Dit aparte evenement is een speciaal verkleedfeest dat alleen beschikbaar is voor houders van een New York Comic Con-badge die ook nog kaartjes hebben gekocht voor Funko Fright Night. Deze Funatics hebben de mogelijkheid om de onderstaande Funko producten te halen. Of kijk meteen welke je bij ons al kan reserveren door hier te klikken. Vergeet niet dat wij je maandelijks op de hoogte houden van je bestelling.


De Frightmare on Fun Street Funko’s


Welke zou jij in huis willen halen? Laat het weten met een comment op onze Facebook of Instagram pagina! Vergeet dan ook niet even op volgen te klikken voor leuke feitjes, nieuws en ons nieuwste producten.

65 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon