Zoeken

Wat te verwachten van de Funko Fair 2022 en onze voorspellingen

Bijgewerkt op: 27 feb.


Funko Fair 2022 voorspellingen en aankondigingen

Funko Fair 2022 komt eraan! Wij hebben rondgekeken en lijntjes uitgezet van wat wij dit jaar kunnen verwachten en wat enkele Funtatics hopen. Wat wij in ieder geval wel denken is dat het meer wordt dan de London Toy Fair afgelopen 29 januari 2022. Hier kwam met name nieuwe Funko Games uit en niet veel Pop!s. De kans is dus groot dat er juist nu veel Pop! vinyl figuren en vinyl Sodas komen. Wij doen enkele voorspellingen!


Funko Fair?

Funko heeft verleden jaar de stap genomen om hun eigen fair (in feite een beurs) te organiseren. Dit naast de London Toy Fair en de New York Tow Fair. Tijdens deze 2 grote beurzen laten vele leveranciers en producenten hun nieuwste en mooiste speelgoed, actiefiguren en spellen zien wat ze het aankomend jaar gaan uitbrengen. Hier stond Funko ook altijd met grootste aankondigingen en dit is de 2e keer dat ze zelf iets organiseren en slechts een bescheiden bijdrage leveren tijdens de London en New York toy fair.


Tussen 15 en 18 februari kunnen wij dus vele aankondigingen en verassingen zien wat ze het aankomend jaar aan producten zullen uitgeven. Dit zijn Funko Pop!s, Sodas, Loungefly’s en alle andere artikelen die ze nu verkopen.


Hou onze Socials dus goed in de gaten, want we volgen ze op de voet!


Welke Funko's komen er waarschijnlijk aan de komende dagen

We zijn door vele geruchten en foto's gegaan van wat er de komende dagen mogelijk wordt aangekondigd. Een klein lijstje presenteren wij hier:


Pop! Boruto komt met een nieuwe wave van minstens 5 Pop!s. We verwachten namelijk nog enkele speciale edities. Of het nu Glow in the Dark is of een exclusieve voor een specifieke winkel.