top of page
Zoeken

Wat te verwachten van de Funko Fair 2022 en onze voorspellingen

Bijgewerkt op: 27 feb. 2022


Funko Fair 2022 voorspellingen en aankondigingen

Funko Fair 2022 komt eraan! Wij hebben rondgekeken en lijntjes uitgezet van wat wij dit jaar kunnen verwachten en wat enkele Funtatics hopen. Wat wij in ieder geval wel denken is dat het meer wordt dan de London Toy Fair afgelopen 29 januari 2022. Hier kwam met name nieuwe Funko Games uit en niet veel Pop!s. De kans is dus groot dat er juist nu veel Pop! vinyl figuren en vinyl Sodas komen. Wij doen enkele voorspellingen!


Funko Fair?

Funko heeft verleden jaar de stap genomen om hun eigen fair (in feite een beurs) te organiseren. Dit naast de London Toy Fair en de New York Tow Fair. Tijdens deze 2 grote beurzen laten vele leveranciers en producenten hun nieuwste en mooiste speelgoed, actiefiguren en spellen zien wat ze het aankomend jaar gaan uitbrengen. Hier stond Funko ook altijd met grootste aankondigingen en dit is de 2e keer dat ze zelf iets organiseren en slechts een bescheiden bijdrage leveren tijdens de London en New York toy fair.


Tussen 15 en 18 februari kunnen wij dus vele aankondigingen en verassingen zien wat ze het aankomend jaar aan producten zullen uitgeven. Dit zijn Funko Pop!s, Sodas, Loungefly’s en alle andere artikelen die ze nu verkopen.


Hou onze Socials dus goed in de gaten, want we volgen ze op de voet!


Welke Funko's komen er waarschijnlijk aan de komende dagen

We zijn door vele geruchten en foto's gegaan van wat er de komende dagen mogelijk wordt aangekondigd. Een klein lijstje presenteren wij hier:


Pop! Boruto komt met een nieuwe wave van minstens 5 Pop!s. We verwachten namelijk nog enkele speciale edities. Of het nu Glow in the Dark is of een exclusieve voor een specifieke winkel.

Funko Fair 2022 Boruto

Pop! Fairy Tell hebben wij ook voorbij zien komen met 5 nieuwe Funko’s met 1 Pop! exclusieve van de personage Devil Slayer Gray.

Funko Fair 2022 Fairy Tell

Pop! Tokyo Ghoul met mogelijk 7 nieuwe Funko’s van Tooru, Saiko, Urie, Ken Kaneki in white, Shirazu exclusive en Haise Sasaki met ook een Glow in the Dark variant.


De Black Clover personages Asta, Noelle, Luck Voltia en Yuno krijgen ook hun eigen Pop! vorm. Deze kunnen nogal mooi worden gezien de vele battle poses die ze in de serie aannemen.


En natuurlijk wat niet kan missen: Pokémon. Wij hebben al enkele gezien zoals Pop! Leafeon, Piplup en Lapras. Maar ook Oshawa, Espeon en Munchlax. Echter er zijn zoveel Pokémon, wie weet komen er meer.


Pop! Rugrats hebben wij allen zeer recent enkele afbeeldingen gezien. Rugrats is een animatieserie op Nickleodeon. In Nederland kwam het als Ratjetoe op de tv.

Funko Fair 2022 Rugrats

Onder de Pop! Movies hebben wij E.T. lijstjes gezien. Dat zou heel mooi zijn als er weer een E.T. lijn komt. Maar ook hebben wij enkele lijstjes gezien van Jurrasic Park en de nieuwe film: Jurassic World Dominion. Onverwacht, maar leuk voor de fans: nieuwe Legally Blond Pop!s.

Funko Fair 2022 Jurassic World Dominion

Uit de Pop! Rocks lijn kunnen wij ook nieuwe Funko's verwachten van Iron Maiden, Britney Spears, Whitney Houston, Five Finger Death Punch, Frank Zappa en Alice Cooper.


Pop! Five Nights at Freddy's komt weer met een nieuwe lijn! Hier zullen vele fans op zitten wachten en sommige zijn nog actief bezig met het verzamelen van de andere collectie. Dit is ook meteen een grote!

We doen ook enkele voorspellingen wat er mogelijk komt

Vanuit Marvel verwachten wij redelijk veel. Er zijn naelijk veel series en films uitgekomen en er komen dit jaar nog meer aan! Denk aan Morbius, Dr. Strange: Multiverse of Madness in mei 2022, Moon Knight die in maart uitkomt, enkele Funko's van Monster Hunter en wellight toch een Frog Thor.


Als je zit te wachten op Pop!s van Spider-Man: No Way home dan is de kans groot dat je nog even langer moet wachten. Lijkt erop dat deze Pop!-collectie apart wordt aangekondigd.


Vanuit DC lijkt het met name om Wonder Woman te gaan. Al hopen wij dat er meer komt, zoals de serie Peacemaker want deze is haast ten einde met hun eerste seizoen. Andere mogelijke aankondigingen zijn van Black Adam, want er komt een film aan. En The Flash want die kwam recent ook met een extra Dia de Los.


Star Wars ziet er naar uit dat er weer enkele varianten komen naast de Dia de Los. Nu met name de Pop! Artist Series.


Voor Disney is de kans groot dat we nieuwe Funko's zien voor Alice in Wonderland en The Lion King. Al zou het ons niet verbazen dat er mee komen.


Waar zit jij op te wachten?

Wij zijn heel benieuwd wat de komende dagen echt uit gaat komen. Maar op welke zitten jullie te wachten? En lijken deze voorspellingen goed genoeg? Laat het weten via Facebook of Instagram.

75 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon