Zoeken

Wat te verwachten van Funko's Star Wars Celebration (26-29 mei)


Star Wars-dag (4 mei) is misschien voorbij, maar het Star Wars-plezier van deze maand is nog lang niet voorbij! Star Wars Celebration is van 26 tot 29 mei in Anaheim, Californië. Mocht je toevallig in de buurt zijn. En Funko zal zijn terugkeer naar persoonlijke fanconventies voortzetten met een stand op de beursvloer, met een verscheidenheid aan exclusieve Funko Pop!s, Loungefly's en andere producten. Maar welke?!


Funko Pop!

De exclusieve Funko-producten voor de show van dit jaar zijn Funko Pop! vinyl figuren van Luke Skywalker, Darth Vader, Princess Leia, Chewbacca, een Diamond Grogu (worden er maar 5.000 van gemaakt!), R2-D2 en een generieke Stormtrooper. Er komt ook een Pop! Rides collectible van Lando Calrissian in The Millennium Falcon. Maar dat is niet alles!

Funko pakt uit met ook een vijf-pack van Pop! figuren waaronder Darth Vader, een Stormtrooper, Luke Skywalker, Princess Leia en Chewbacca. En om het een beetje af te maken. Er komt ook een Freddy Galaxy Pop! T-shirt.


Funko Soda's

Exclusief voor vinyl Soda zijn de Luke Skywalker en Boba Fett, elk met Glow-in-the-Dark (GitD) chase-varianten. Samen met Disney worden er ook een aantal exclusives gedeeld in de Pop! Star Wars Concept Series. Dit zijn de Darth Vader-figuur en een R2-D2 en C-3PO two-pack. Elk Star Wars Celebration-product zal een 2022 Galactic Convention Exclusive-sticker bevatten.