top of page
Zoeken

Wat zijn Funko Digital Pop! NFT's?


Uitlg over de Funko Digital Pop! NFT's

Funko werkt samen met WAX (Worldwide Asset eXchange) en Tokenhead om Funko Digital Pop! NFT's uit te brengen. Met de lancering van Funko Digital Pop! heeft Funko in augustus 2021 zijn eerste stappen gezet in de wereld van digitale verzamelobjecten. Het mooie wel is dat ze bij enkele daadwerkelijk een fysieke Funko Pop! vinyl figuur sturen.


De digitale verzamelkaarten van Funko

Funko Digital Pop! zijn NFT's in de vorm van digitale verzamelkaarten met unieke Pop! gestileerde figuren. NFT's staat voor non-fungible tokens. Een niet-fungible token is een unieke gegevenseenheid die wordt gemaakt en opgeslagen in een digitaal grootboek dat blockchain wordt genoemd.

Nickeldeon Cartoons X Funko NFT

Blockchain?

Een blockchain is in wezen een gedecentraliseerd digitaal grootboek van transacties dat wordt gedupliceerd en gedistribueerd over het hele netwerk van computersystemen op de blockchain. Elk blok in de keten bevat een aantal transacties of gegevens. Elke keer dat er een nieuwe transactie op de blockchain plaatsvindt, wordt een record van die transactie toegevoegd aan het grootboek van elke deelnemer. De gegevens die op de blockchain zijn opgeslagen kunnen niet worden gewijzigd of verwijderd.


En wat is nu een NFT?

NFT's zijn unieke digitale objecten, die worden gemaakt en opgeslagen op de blockchain. Net als cryptocurrency kunnen NFT's online worden gekocht en verhandeld en in een digitale portemonnee worden bewaard. De transactie van de aankoop en alle toekomstige transacties van de NFT's worden nu permanent vastgelegd op de blockchain.


NFT's kunnen niet worden gewijzigd, gekopieerd of verwijderd en het eigendom van de NFT's berust bij de eigenaar van de digitale portemonnee waarin de NFT's worden bewaard.

NFT Funko Digital Pop!

Funko Digital Pop! NFTs

Begin augustus 2021 brachten Funko, WAX en Tokenhead de eerste unieke Digital Pop! NFT's tot leven. De eerste serie Funko Digital Pop! collectibles is opgedragen aan de Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT). De TMNT Digitale Pop! serie bevat een unieke verzameling van 100 digitale verzamelkaarten boordevol actie.


Elke Funko Digital Pop! serie bevat een beperkt aantal uniek ontworpen Digital Pop! NFT's, in de vorm van digitale verzamelkaarten, die verzamelaars over de hele wereld kunnen kopen, verkopen en ruilen met anderen. Alle Funko digitale pop! NFT's zijn limited edition en worden opgeslagen op de WAX-blockchain.


Funko Digitale Pop! series worden aangeboden in twee verschillende pakketten: Standard en Premium. Alle pakketten bevatten een willekeurige selectie van vooraf geslagen Digital Pop! verzamelkaarten.


De collectie van elke Digital Pop! serie is onderverdeeld in zes verschillende zeldzaamheden om te verzamelen. Common, Uncommon, Rare, Epic, Legendary en Grail.


Verzamel een van elke afzonderlijke Common, Uncommon, Rare en Epic Digital Pop! om je Mastery Collection of the Series te voltooien en voor een zeldzame en exclusieve fysieke Funko Pop! in te wisselen. Dit is ook het geval als je het geluk hebt een Legendary of Grail uit je Funko Digital Pop! pakket haalt.


Is het wat voor jou?

Dat was onze uitleg over de Funko Digital Pop! met kort iets over NFT en Blockchain. Digitaal kaarten verzamelen, ruilen en misschien zelf inwisselen voor een unieke Funko Pop! Is dit iets voor jou? Laat het weten via Facebook of Instagram.

243 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon