Zoeken

Wel of geen Funko Pop! pre-orders doen in 2022?


Vector van VectorUp

Het is nooit leuk om een bericht te ontvangen waar in staat dat je Funko Pop! bestelling (weer) is vertraagd. Helemaal niet om een soort standaard antwoord te krijgen waarom. We snappen de frustratie als je lang moet wachten. Is het dan verstandig om in 2022 een Funko Pop! pre-order te doen? Laten wij het daar over hebben! Wat zijn de voor- en nadelen van een pre-order en enkele randzaken die ermee te maken hebben.


+ Een garantie om een Pop! te krijgen.

Door een pre-order voor een Pop! te bestellen, koop je een garantie dat je 1 van de eerste bent die de Pop! zal ontvangen. De winkel weet hiermee ook hoeveel interesse er daadwerkelijk is in een bepaalde Pop! en kan dan ook een betere inschatting maken of ze meer of minder moeten bestellen.


+ Gemak

Nadat je een pre-order hebt gedaan is het eigenlijk achterover zitten en zo nu en dan even polshoogte nemen wat de status is. Sommige winkels verwijzen je naar de website voor de laatste leverdatums, sommige houden je op de hoogte via een account en er zijn winkels die je pro-actief op de hoogte houden.


+ Pop! Bundle prijzen en een lagere prijs

Er zijn winkels die pre-orders bundelen waardoor je een gehele set of een deel van de Pop! set in 1 keer kan bestellen tegen een lager tarief. Je kan dus wat geld besparen door te kijken naar de pre-order bundels. Al weten wij ook dat er een grote kans is dat, wat je bespaart direct naar een andere Pop! gaat.


Wij verkopen Pop! Full sets en Pop! Bundles tegen een voordeligere prijs. Als een beloning dat je direct een deel of een volledige set Funko’s koopt. Wij zullen altijd pre-orders tegen een lagere prijs aanbieden.


+ Betalen als het verzonden kan worden

Bestellen en pas betalen als je pre-order bestelling er is? Ideale wereld! Je