Zoeken

Welke Pop!s kan je nu het beste kopen, voordat ze te duur worden

Er komen wekelijks wel enkele nieuwe Pop!s uit en Funko zit ook hun nieuwe producten, Funko Gold en Popsies erg de markt in te duwen. Maar er gebeurt ook veel buiten Funko om, waar ze handig op inspringen. Nieuwe films, nieuwe series of een plotselinge trend waardoor sommige Funko Pop! vinyl figuren weer erg in trek komen.


Op basis wat wij zien durven wij een kleine voorspelling te doen welke Pop!s populair kunnen worden. En hierdoor zou het kunnen dat enkele Funko's in waarde en verkoop stijgen. Nu is dit niet bedoeld van: Koop deze Pop!s nu. Maar meer als je interesse hebt in de volgende Funko Pop! figuren of je twijfelt om je Pop!-collectie nu compleet te maken. Dan kan het verstandig zijn om ze alvast te halen voordat het echt 'pijn' gaat doen.

Funko Pop! vinyl figuren Futurama

Pop! Futurama

De streamingdienst Hulu heeft aangekondigd om Futurama weer het leven in te roepen met 20 episodes in 2023. De show was en is nog steeds erg populair. De Funko's van Futurama zijn ook nog steeds erg in trek en hebben al een beste prijskaartje. Ik heb er zelf 2 en wil stiekem ook mijn Futurama collectie compleet maken. Misschien kom er een nieuwe wave van Pop!s aan, maar de oude Funko's worden nog populairder. We hebben zoiets gezien bij Avatar: The Last Airbender toen die op Netflix kwam.

Funko Pop! Boruto vinyl figuren

Pop! Boruto

Anime lijkt steeds populairder te worden. En na Naruto is er ook Boruto. De eerste wave had slechts 3 commons en 3 Special editions. Nu is er een 2e wave met de Funko Fair 2022 bekend gemaakt en wij zien eigenlijk nu al dat de vraag naar de eerste en tweede wave van Pop! Boruto is toegenomen. Wij hebben nog enkele beschikbaar!