top of page
Zoeken

Welke Pop!s kan je nu het beste kopen, voordat ze te duur worden

Er komen wekelijks wel enkele nieuwe Pop!s uit en Funko zit ook hun nieuwe producten, Funko Gold en Popsies erg de markt in te duwen. Maar er gebeurt ook veel buiten Funko om, waar ze handig op inspringen. Nieuwe films, nieuwe series of een plotselinge trend waardoor sommige Funko Pop! vinyl figuren weer erg in trek komen.


Op basis wat wij zien durven wij een kleine voorspelling te doen welke Pop!s populair kunnen worden. En hierdoor zou het kunnen dat enkele Funko's in waarde en verkoop stijgen. Nu is dit niet bedoeld van: Koop deze Pop!s nu. Maar meer als je interesse hebt in de volgende Funko Pop! figuren of je twijfelt om je Pop!-collectie nu compleet te maken. Dan kan het verstandig zijn om ze alvast te halen voordat het echt 'pijn' gaat doen.

Funko Pop! vinyl figuren Futurama

Pop! Futurama

De streamingdienst Hulu heeft aangekondigd om Futurama weer het leven in te roepen met 20 episodes in 2023. De show was en is nog steeds erg populair. De Funko's van Futurama zijn ook nog steeds erg in trek en hebben al een beste prijskaartje. Ik heb er zelf 2 en wil stiekem ook mijn Futurama collectie compleet maken. Misschien kom er een nieuwe wave van Pop!s aan, maar de oude Funko's worden nog populairder. We hebben zoiets gezien bij Avatar: The Last Airbender toen die op Netflix kwam.

Funko Pop! Boruto vinyl figuren

Pop! Boruto

Anime lijkt steeds populairder te worden. En na Naruto is er ook Boruto. De eerste wave had slechts 3 commons en 3 Special editions. Nu is er een 2e wave met de Funko Fair 2022 bekend gemaakt en wij zien eigenlijk nu al dat de vraag naar de eerste en tweede wave van Pop! Boruto is toegenomen. Wij hebben nog enkele beschikbaar!

Funko Pop! Toy Story Buzz Lightyear vinyl figuren

Pop! Buzz Lightyear

Dit heeft met name te maken dat er een Lightyear film er aan komt. En omdat Funko de laatste tijd veel Disney, Pixar en Cartoon Pop!s weer op de markt heeft gebracht. Ik denk dat het succes van de film belangrijk zal zijn of er nieuwe Funko Pop!s zullen komen van Buzz Lightyear. Maar ik denk wel tijdens en direct na de film dat de verschillende Pop! Toy Story Buzz Lightyears in waarde zullen stijgen. Toy Story blijft ook nog steeds populair en sommige Funko's zijn gewoon over de $150.

Funko Pop! vinyl figuren Bob's Burger

Pop! Bob Burgers

Bob Burgers is een Amerikaans cartoon/animatie dat al 12 (!) seizoenen heeft. Het is een erg populaire animatieserie dat in Nederland via Comedy Central en Disney+ te zien is. De Funko's uit 2015 worden nog steeds verkocht via Facebook groepen of veilingen. En ze gaan weg voor 30 tot 50 euro. Ze zijn populair en er komt binnenkort ook een film uit in mei.

Funko Pop! Halo - Master Chief vinyl figuren

Pop! Halo - Master Chief

Dit is zeker de moeite waard om naar te kijken. Helemaal als je een Halo fan bent. Er komt een nieuwe wave van Pop! Halo: Infinite al aan. In november 2020 is er een vernieuwde versie van alle games uitgekomen: Halo: The Master Chief collection. Recent dus een nieuwe Halo: Infinite. En er komt een live-action TV-serie aan. Deze Funko's gaan stijgen, ook omdat de halo fanbase nog steeds erg groot is. Nu zijn de meeste Pop! Master Chief rond de 25 tot 40 euro. We denken dat ze zullen stijgen.

Funko Pop! Disney/ Star Wars - Obi-wan Kenobi

Pop! Star Wars - Obi-wan Kenobi

Begin met Hello there en meer dan de helft van de personen weten wel hoe ze moeten antwoorden. In mei komt er een nieuwe serie uit over de personage Obi-wan Kenobi uit Star Wars. Het is al een populaire personage en met zijn eigen serie zal het effect hebben op de al huidige Pop!s die er nu op de markt zijn. En een serie kan echt effect hebben.


Neem bijvoorbeeld Pop! Cad Bane. Met slechts 1 aflevering en de impact wat de personage deed in deze aflevering. Zorgde ervoor dat de Pop! van 25 euro naar €100+ ging binnen een nacht. En nu praten wij over Obi-wan Kenobi.


Wat vind jij op dit moment een goede aanbeveling?

Dit is wat wij denken wat er binnen nu en enkele weken in waarde zullen stijgen. Of tenminste een grote kans op hebben gezien alle nieuwe games, series, films en hype op diverse platforms. Denk je hetzelfde? Missen wij wellicht iets? En wat vind jij op dit moment een goede aanbeveling? We horen het graag! Laat een berichtje achter op onze Instagram, Facebook of TikTok

794 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon