top of page
Zoeken

Review van The Pop! Noob. Bekijk hem snel

Bijgewerkt op: 8 jul. 2021

Naast dat wij Funatics zijn, spelen wij ook de nodige computergames en bekijken dan ook streams via het platform Twitch. Via deze weg kwam ik bij de Belgische content creator AtomiixTV die mij vertelde dat hij ook een fan is van de Funko!

AtomiixTV

De man achter AtomiixTV is Demis. In zijn eigen woorden is hij een Belgische Viking dat een gamingbedrijf runt en graag content maakt. Hij is een Youtuber, een streamer, een podcaster (@omnicweekly) en beheert ook nog The Ominic Post. Hier kan je het laatste nieuws en ontwikkelingen volgen is over Blizzard's teamgebaseerde shooter: Overwatch en Overwatch 2.

Wij zijn fan wat hij allemaal doet en hoe hij het doet. Bekijk eens zijn Youtube kanaal, zie hem live in actie op Twitch en volg hem op Twitter, Facebook of Instagram. Het is zeker de moeite waard om deze Viking te volgen.

The Pop! Noob

In de afgelopen 4 jaar heeft Demis met The Omnic Post en AtomiixTV zich gevestigd als de premium nieuwspagina rondom Overwatch en Overwatch 2. Tussendoor deed hij een Pop! review en toen ontstond het idee om een aparte Youtube kanaal te maken: The Pop! Noob.

Met The Pop! Noob kanaal laat hij zijn eigen collectie zien, beoordeelt de verkopers en natuurlijk ook de Funko Pops! die hij open maakt. Samen met leuke feitjes erbij komt het allemaal tot leven.

Hoe leuk was het dan ook voor ons om te horen dat hij met plezier ons ook zou willen beoordelen! Ben je benieuwd hoe dat ging? Je kan zijn review bekijken via:6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heroes, Villains

Movies, Tv Series

Animatie, Cartoon