Zoeken

Zoveel Funko’s! Wat is het verschil?

Bijgewerkt op: 8 jul. 2021
Funko Pops! zijn leuk om te verzamelen. Er zijn heel veel verschillende uit bijna alle games, films, series en artiesten. Je favoriet is er altijd wel! Maar ken jij de verschillende versies van de Funko Pop!? Nee? Misschien heb je hier en daar wel eens gehoord over “Chasses”, of zie je ergens een Funko Pop! met een extra sticker erop.

Normaal

Uiteraard beginnen wij met de normale Funko Pop!. Herkenbaar aan zijn groot hoofdje met grote zwarte ogen en zonder mond, neus en wenkbrauwen. Ze zijn kleurrijk en vaak 10cm hoog.

Chase

Een Chase ziet er iets anders uit als een normale Funko Pop! Vaak hebben chase pops een andere kleur en kun je ze herkennen aan hun unieke chase sticker op het buitenkant van het doosje. Je hebt 1 op 6 kans, of soms zelfs maar 1 op 72 kans om een chase Pop! te krijgen, ze worden namelijk door Funko tussen de normale Pop! figuren geleverd aan de retailers! Je kan zomaar kans hebben dat je ineens een Chase uit pakt.

Clear

Verkrijgbaar een heel wat minder aantallen dan de gewone Funko Pop!. Hierdoor zijn ze exclusiever en verzamelwaardig. Ze zijn helemaal transparant en ook in combinatie met blood spetters of als chase verkrijgbaar.